GPS Auto Garmin Drive 61LMT

Mai Multe Vizualizări

GPS Auto Garmin Drive 61LMT
949,00 RON

Disponibilitate: LA COMANDA

Contactati-ne pentru a afla termenul de livrare.

Navigator GPS dedicat cu alerte pentru şofer  • Navigator GPS dedicat, uşor de utilizat, cu afişaj de 6" luminos, cu orientare dublă

  • Preîncărcat cu hărţi pe viaţa, faceţi clic aici pentru a vedea acoperirea

  • Oferă servicii în timp real, precum trafic în timp real şi parcare în timp real

  • Alerte pentru şofer pentru curbe periculoase, schimbări de viteză, camere de monitorizare a vitezei4, treceri la nivel cu calea ferată, drumuri pentru animale şi multe altele

  • Evaluări TripAdvisor® pentru puncte de interes (POI-uri) pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie

  • Include actualizări pe viaţă ale camerelor de siguranţă

Descriere

Detalii

Oriunde mergeţi, cu Garmin Drive beneficiaţi de o călătorie fără griji. Acest navigator GPS dedicat include alerte utile pentru şofer care sporesc conştientizarea situaţiei curente, servicii în timp real care oferă informaţii actualizate şi date integrate din TripAdvisor care vă ajută să găsiţi tot ce aveţi nevoie pe traseu. Viitorul este pe dispozitivul dvs. Garmin. Priviţi înainte şi conduceţi.

Servicii în timp real pentru călătoria dvs.

Ocoliţi ambuteiajele alegând rute alternative care vă economisesc timpul sau evitându-le complet. Apoi, graţie informaţiilor în timp real, pierdeţi mai puţin timp căutând un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicaţii relevante de restabilire a rutei şi prognoze meteo la zi, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link, care conectează Garmin Drive la smartphone-ul compatibil. Când vă apropiaţi de destinaţie, este uşor să găsiţi un loc de parcare, deoarece puteţi vedea tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea pentru parcările publice de pe stradă. Aplicaţia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack2, care oferă şoferilor posibilitatea să îşi distribuie locaţia aşa încât prietenii să le poată urmări poziţia, indiferent dacă fac comisioane în oraş sau au plecat într-o călătorie mai lungă.

drive 61

Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile

Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Garmin Drive oferă alerte pentru şofer pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări pentru camerele din apropiere de monitorizare a vitezei şi a traficului la semafoare4 şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală5 care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.

drive 61

Călătoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor

Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. Acesta este motivul pentru care vă oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin Drive. Vizualizaţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii cu maşina, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată să găsiţi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

drive 61

drive 61

Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions

Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre de condus uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare, pe lângă anunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi doar indicaţiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga la benzinărie” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Nu a fost niciodată mai uşor să urmaţi indicaţiile.

drive 61

Aflaţi cu exactitate unde trebuie să mergeţi

Funcţia Direct Access simplifică navigaţia către destinaţii complexe, precum aeroporturi sau centre comerciale, găsind locurile dorite din zonele mai întinse. Vă ajută să navigaţi chiar şi în parcări pentru a găsi intrarea cea mai apropiată de destinaţia dvs.

drive 61

Mai multe de văzut şi de făcut cu Foursquare®

Graţie Foursquare, navigatorul Garmin Drive este încărcat cu milioane de locuri populare suplimentare, precum restaurante, locaţii de divertisment, magazine şi alte puncte de interes. Următoarea dată când vă urcaţi la volan şi faceţi o călătorie, se poate să descoperiţi un nou loc preferat.

drive 61

Funcţionează cu camera de marşarier Garmin

Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin Drive poate fi asociat cu o cameră wireless de marşarier BC™ 30(comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole direct pe afişajul dispozitivului Garmin Drive atunci când vă deplasaţi în marşarier.

Gestionarea dispozitivelor dintr-un singur loc

Folosiţi Garmin Express pentru a vă menţine navigatorul Garmin Drive actualizat. Garmin Express permite actualizarea uşoară a hărţilor şi a software-ului. Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între găsirea destinaţiei şi situaţia în care vă rătăciţi. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea, reducând frustrările condusului prin evitarea întârzierilor şi reducerea timpului petrecut în maşină.

Specificatii

Informații Suplimentare GPS Auto Garmin Drive 61LMT

Dimensiuni
Dimensiuni aparat (latime x inaltime x adancime) 17 x 9.4 x 2.1 cm
Dimensiuni afisaj (latime x inaltime) 13,6 x 7,2 cm; diagonală de 15,4 cm (6,1")
Rezolutie afisaj 800 x 480 pixeli
Tip afisaj TFT color WVGA cu iluminare alba
Greutate 241 g
Baterie acumulator lithium-ion
Durata baterie pana la 1 ora
Rezistent la apa nu
Receptor GPS de mare acuratete da
Harti si memorie
Harta de baza da
Preincarcat cu harta rutiera da
Update nelimitat al hartii da
Posibilitate de adaugare harti da
Memorie interna da (SSD)
Accepta card de date microSD™ (nu este inclus)
Destinatii/locatii/favorite 1000
Rute -
Particularitati
Instructiuni vocale (ex. "Faceti dreapta in 500 metri.") da (difuzor intern)
Rosteste numele strazilor (ex. "Faceti dreapta pe strada Elm in 500 metri.") da
Navigatie cu comanda vocala (operati aparatul prin rostirea de comenzi) da
Ghidare pe banda (va indruma din timp pe banda potrivita) da
trafficTrends™ (calculeaza rute pe baza aglomerarii de trafic prezise) da
myTrends™ (calculeaza rute pe baza traseelor obisnuite ale utilizatorului) da
Sortare automata a mai multor destinatii (ofera ruta cea mai scurta) da
Reconfigurare automata a traseului da
Alegerea tipului de ruta (mai rapida, mai scurta, off-road) da
Alte specificatii
Informatii suplimentare Acest dispozitiv USB de stocare în masă este compatibil cu Windows® XP şi versiunile ulterioare şi cu Mac® OS X 10.4 şi versiunile ulterioare.
Continut cutie

GPS Auto Garmin Drive 61LMT p/n; 010- 01679-12
Incarcator auto
Suport auto
Cablu USB
Manual de utilizare
 

Observatii LM-"Free Lifetime Map Updates" nu poate fi transferat la o altă persoană sau la un alt produs Garmin.
Garantie 24 luni ( 12 luni persoane juridice )
Filtre
Producator Garmin
Reviews

S-ar putea să fiți interesat și de următoarele produse: