GPS Auto pentru camioane Garmin dezl 570LMT-D

Mai Multe Vizualizări

GPS Auto pentru camioane Garmin dezl 570LMT-D
1.649,00 RON

Disponibilitate: Stoc epuizat

Contactati-ne pentru a afla termenul de livrare.


GPS avansat pentru camioane • Ecran de sticlă de 5,0 inci

 • Hărţi şi informaţii de evitare a traficului gratuite pe viaţă

 • Trasee pentru camioane personalizate pentru dimensiunile şi greutatea camionului dvs.

 • Director de servicii pentru camioane şi remorci, plus puncte de interes (POI) cu scoruri înalte acordate de către şoferii de camion

 • Avertismente rutiere, inclusiv pentru curbele strânse, înălţimile podurilor, limitele de înălţime şi altele

Descriere

Detalii

Vedeţi mai mult, auziţi mai bine

dēzl 570LMT oferă ghidare prin intermediul unui ecran de sticlă, de 5,0 inci, uşor de văzut din întreaga cabină. Difuzoarele optimizate, cu volum mare, furnizează indicaţii pas cu pas, rostite clar şi uşor de auzit chiar şi în condiţii de trafic zgomotos.

Indicaţiile vocale Garmin Real Directions™ vă ghidează aşa cum ar face-o un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare în locul indicatoarelor cu nume de străzi, greu de văzut sau chiar inexistente.


Trasee personalizate pentru camioane

dēzl 570LMT are hărţi detaliate pentru America de Nord, care includ restricţii relevante pentru camioane, precum înălţimile podurilor, curbele strânse, limitele de greutate şi altele, precum şi informaţii conexe pentru majoritatea drumurilor principale şi autostrăzilor. Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului dvs. (personalizabile după înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi găsiţi traseele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunea şi greutatea camionului dvs.³

Profilul simplu pentru camioane permite schimbarea uşoară a dimensiunilor remorcilor prin simpla apăsare a unui buton. Planificatorul integrat de călătorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum şi planificarea şi salvarea călătoriilor ulterioare.

Definirea uşoară a traseelor vă permite să vă schimbaţi traseul pentru a include drumurile sau localităţile preferate prin simpla atingere a ecranului.


Abonament pe viaţă gratuit pentru evitarea traficului

dēzl 570LMT include Garmin Traffic pentru a vă ajuta să reduceţi opririle cauzate de trafic. Cu Garmin Traffic, harta dvs. de condus rămâne permanent pe ecran. Alertele de trafic apar în partea laterală a hărţii; de asemenea, mesajele sunt vocale. Garmin Traffic oferă detalii privind situaţia curentă, de exemplu numărul de minute de întârziere la care vă puteţi aştepta şi posibilitatea de a adopta un traseu alternativ. Acesta poate chiar confirma dacă vă aflaţi sau nu pe cel mai rapid traseu. Opţiunea Trafic pe viaţă² permite dispozitivului dvs. dēzl 570LMT să primească informaţii de trafic gratuite pe întreaga sa perioadă de viaţă, fără publicitate şi fără abonament. Informaţiile Garmin Traffic sunt livrate direct pe dispozitivul dvs. dēzl – nu este necesar un smartphone.


Compatibilitate cu Bluetooth®

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth4, de exemplu un smartphone, cu dispozitivul dēzl 570LMT pentru apeluri handsfree prin microfonul şi difuzorul integrate ale acestuia. Lăsaţi telefonul în buzunar sau consolă fără a pierde posibilitatea de efectuare şi primire a apelurilor.


Puncte de interes şi servicii specifice camioanelor

Aveţi nevoie de ajutor pentru a găsi locurile dorite? Găsiţi puncte de interes apreciate şi evaluate pozitiv de către şoferii profesionişti de camion, inclusiv zonele de odihnă, staţiile de cântărire, parcările, unităţile de cazare, zonele cu Wi-Fi® şi altele. Puteţi chiar căuta şi filtra zonele de odihnă pentru camioane după numele mărcii sau după facilităţile dorite, cum ar fi duşurile, cântarele, conexiunea Wi-Fi sau spălătoriile de camioane.

În situaţiile neprevăzute din trafic, puteţi lua decizii mai inteligente. Directorul de servicii pentru camioane şi remorci include peste 30.000 de ateliere de reparaţii de service pentru camioane din S.U.A. şi Canada, inclusiv cele care oferă servicii rutiere în afara programului normal.


IFTA

Cu dēzl 570LMT, puteţi simplifica documentaţia sporind, de asemenea, precizia rapoartelor. Dvs. înregistraţi carburantul utilizat; dēzl arhivează automat numărul de kilometri parcurşi într-un stat sau o regiune. Transferaţi informaţiile pe computer şi utilizaţi-le pentru a completa jurnale, formulare şi documente fiscale, inclusiv documentaţia trimestrială internaţională prevăzută de Acordul privind taxele pe carburant (IFTA).


Orele de funcţionare

Înregistraţi-vă orele de lucru şi starea curentă; dēzl 570LMT le va monitoriza şi vă va avertiza din timp privind eventualele încălcări ale regulilor aplicabile. Descărcaţi totul pe computer pentru a asigura rapoarte precise şi uşor de realizat.


Puterea glasului

dēzl 570LMT include funcţii de navigaţie activate vocal. Este suficient să vorbiţi cu dēzl; acesta va răspunde.


Navigaţi cu uşurinţă prin intersecţiile complicate

dēzl 570LMT include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţurile vocale şi săgeţile viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate: în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora.


Compatibilitate cu Smartphone Link

Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzl 570LMT la smartphone-ul iPhone® sau Android™. După asociere, dēzl poate utiliza planul de date existent al telefonului dvs.5 pentru a distribui informaţii.

Smartphone Link vă oferă, de asemenea, accesul la Garmin Live Services6 şi la informaţii utile în timp real precum cele meteo, disponibile gratuit sau pe bază de abonament. În aplicaţie, puteţi achiziţiona, de asemenea, conţinut premium, precum date meteo avansate obţinute prin radar şi imagini de la camerele de monitorizare a traficului.


Compatibilitate cu camerele de marşarier wireless

Vedeţi ce se află în spatele dvs. atunci când vă deplasaţi în marşarier adăugând o cameră de marşarier wireless BC™ 30 (comercializată separat). După asociere, dēzl 570LMT va afişa pe ecran imaginile video transmise de această cameră. Conectaţi dispozitivul la o sursă permanentă de alimentare şi comutaţi cu uşurinţă între modul de cameră şi cel de navigaţie. Este recomandată instalarea de către profesionişti.


Înainte pe rută

Cu funcţia Înainte pe rută, puteţi găsi cu uşurinţă locurile dorite fără a părăsi vizualizarea hărţii. Pe măsură ce înaintaţi pe traseu, funcţia Înainte pe rută vă informează permanent în privinţa serviciilor din apropiere, inclusiv restaurantele, benzinăriile şi ATM-urile. În plus, funcţia Înainte pe rută este personalizabilă, deci veţi putea cunoaşte întotdeauna poziţia destinaţiilor preferate de pe traseul dvs.


Mai multe informaţii despre traseu

dēzl 570LMT vă menţine la curent cu starea drumului din faţa dvs. şi restricţiile aplicabile, inclusiv curbele strânse, înălţimea podurilor, limitele de greutate, zonele cu vânt puternic şi zonele de interdicţie pentru remorci sau materiale periculoase. Alertele pentru pantele abrupte vă permit să schimbaţi treapta de viteză în mod corespunzător. Limitele de viteză pentru camioane sunt afişate dacă sunt diferite de limitele de viteză pentru autovehicule indicate pe semnele de circulaţie. dēzl 570LMT furnizează informaţii privind indicatoarele de km. Ceasul dispozitivului comută automat fusul orar şi indică orele pentru răsărit şi apus. Dispozitivul dvs. dēzl 570LMT vă informează, de asemenea, în privinţa graniţelor regionale şi naţionale şi estimează ora sosirii.


Jurnalul istoricului de service

dēzl 570LMT include un Jurnal al istoricului de service, care permite înregistrarea datelor şi tipurilor de lucrări de service efectuate. Puteţi ţine cu uşurinţă evidenţa kilometrajului pneurilor, a presiunii în pneuri, a schimbărilor uleiului şi pneurilor şi a multor altor informaţii.


Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

dēzl 570LMT este preîncărcat cu hărţi detaliate ale Americii de Nord. Cu actualizările gratuite pe viaţă¹ ale hărţilor, traseele dvs. vor reflecta cu siguranţă cele mai noi hărţi, puncte de interes şi informaţii de navigaţie disponibile. Hărţile noi sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe durata de viaţă a dispozitivului dvs. GPS.

Baza noastră de date cu puncte de interes include acum informaţii suplimentare de căutare, obţinute din Foursquare®. Foursquare adaugă milioane de noi restaurante, magazine, servicii şi alte locaţii căutate din zona dvs.

Specificatii

Informații Suplimentare GPS Auto pentru camioane Garmin dezl 570LMT-D

Dimensiuni
Dimensiuni aparat (latime x inaltime x adancime) 15.06 x 9.25 x 2.41 cm
Dimensiuni afisaj (latime x inaltime) 11.1 x 6.3 cm 5" diagonala (12.7 cm)
Rezolutie afisaj 480 x 272 pixeli
Tip afisaj TFT color , cu iluminare alba a fundalului, orientare duala manuala
Greutate 233,7 g
Baterie acumulator lithium-ion
Durata baterie pana la 2 ore
Rezistent la apa nu
Receptor GPS de mare acuratete da
Harti si memorie
Harta de baza da
Preincarcat cu harta rutiera da, harta pentru camioane
Update nelimitat al hartii da
Posibilitate de adaugare harti da
Memorie interna da (SSD)
Accepta card de date microSD™ (nu este inclus)
Destinatii/locatii/favorite 1000
Rute 15
Acoperirea hartii preinstalate
Tari cu acoperire completa

Andora, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croatia, Danemarca, Elvetia, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadelupa, Insulele Azore,  Insulele Baleare, Insulele Canalului, Insulele Canare, Irlanda, Islanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Madeira, Malta,Marea Britanie, Martinica, Moldova, Norveia, Olanda, Polonia, Portugalia, Romania, Scotia, Serbia, Sfantul Bartolomeu, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Tara Galilor, Turcia, Ungaria
Pentru detalii click aici. 

Tari cu acoperire pentru marile orase

Bosnia si Hertegovina, Guyana Franceza, Muntenegru, Ucraina

Tari cu acoperire pentru drumurile principale Albania, Belarus, Moldova.
Acoperire pentru Romania

Acoperire completa. Pentru detalii click aici. 

Particularitati
Instructiuni vocale (ex. "Faceti dreapta in 500 metri.") da (difuzor intern)
Rosteste numele strazilor (ex. "Faceti dreapta pe strada Elm in 500 metri.") da
Navigatie cu comanda vocala (operati aparatul prin rostirea de comenzi) da
Ghidare pe banda (va indruma din timp pe banda potrivita) da
myTrends™ (calculeaza rute pe baza traseelor obisnuite ale utilizatorului) da
Reconfigurare automata a traseului da
Compatibil cu trafic FM da, cu actualizare nelimitata gratuit
Alte specificatii
Informatii suplimentare Acest aparat este compatibil cu versiunile Windows® XP sau mai recente si Mac® OS X 10.4 sau mai recente.
Continut cutie
 • Garmin dezl 570LMT p/n: 010-01342-10
 • suport auto de parbriz si de bord
 • incarcator auto 12V/24V cu receptor trafic FM
 • cablu pentru conectare USB
 • manuale de utilizare
 • preincarcat cu Harta Europei complet
Observatii Include -Servicii de ieşire (cum ar fi zonele de odihnă, hrană, cazare) ; intrare pentru camera de mers inapoi; LMT-"Free Lifetime Map&Traffic Updates" nu poate fi transferat la o altă persoană sau un alt produs Garmin.
Garantie 24 luni
Filtre
Producator Garmin
Reviews

S-ar putea să fiți interesat și de următoarele produse: