GPS Auto pentru camioane Garmin dezl 780 LMT

Mai Multe Vizualizări

GPS Auto pentru camioane Garmin dezl 780 LMT
1.949,00 RON

Disponibilitate: În Stoc

Livrare oriunde in tara: joi, dupa ora 11:00

Navigator GPS uşor de folosit pentru camioane  • Navigator de 7,0" pentru camioane cu hărţi pentru Europa, plus actualizările gratuite pe viaţă ale hărţilor. Include totodată informaţii gratuite din trafic prin DAB sau Smartphone Link şi servicii live cu aplicaţia gratuită Smartphone Link.

  • Stabilire de rute personalizate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea camionului, plus alerte pentru înălţimi de poduri, limite de greutate, curbe strânse, pante abrupte şi altele.

  • Planificare uşoară a pauzelor cu notificări din timp pentru pauze, plus semne de circulaţie înainte pe rută pentru a sugera restaurante, zone de odihnă, staţii de alimentare cu combustibil şi unităţi de cazare din apropiere.

  • Puncte de interes specifice camioanelor; filtraţi opririle pentru camioane în funcţie de facilităţi, precum „Cafenea” sau „Duşuri”.

  • Controlaţi dispozitivul dēzl folosind vocea şi beneficiaţi de apeluri hands-free prin Bluetooth® şi Wi-Fi® incorporat pentru actualizări uşoare ale hărţilor şi software-ului fără a avea nevoie de un computer.

  • Funcţia Dispecerat şi Monitorizare permite dispecerilor să trimită cu uşurinţă mesaje text şi adrese şoferilor şi chiar să le monitorizeze rutele de la început până la destinaţie.

  • Preîncărcat cu hărţi pe viaţă faceţi clic aici pentru a vedea acoperirea.

Descriere

Detalii

Dacă vă câştigaţi existenţa la volan, puteţi avea încredere în sistemele de navigaţie Garmin pentru transportul pe distanţe mari. Navigatorul pentru camioane dēzl 780 LMT-D este conceput pentru şoferii de camion profesionişti, oferind stabilire de rute personalizate pentru camioane cu avertismente predictive pe rută, puncte de interes specifice camioanelor şi planificare uşoară a rutelor cu notificări din timp.

Stabilire de rute personalizate pentru camioane

dēzl 780 LMT-D are hărţi detaliate pentru Europa, care includ şi restricţii relevante pentru camioane, precum înălţimile podurilor, curbele periculoase, limitele de greutate şi altele, precum şi informaţii conexe pentru majoritatea drumurilor principale şi autostrăzilor. Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului (personalizabile în funcţie de înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi veţi găsi rutele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea camionului.

Profilul simplu pentru camioane permite schimbarea uşoară a dimensiunilor remorcilor prin simpla apăsare a unui buton. Planificatorul integrat de călătorii permite crearea de trasee cu opriri multiple, precum şi planificarea şi salvarea curselor ulterioare.

Definirea uşoară a traseelor vă permite să vă schimbaţi traseul pentru a include drumurile sau localităţile preferate prin simpla atingere a ecranului.

Customized Truck Routing

Planificare uşoară a pauzelor

Pentru a simplifica viaţa în mişcare, dēzl 780 LMT-D oferă planificare uşoară a pauzelor cu notificări din timp pentru pauze şi sugestii de hoteluri, restaurante şi parcări din apropiere.

Catalog încorporat de puncte de interes specifice camioanelor

Găsiţi puncte de interes apreciate şi evaluate pozitiv de către şoferii profesionişti de camion, inclusiv zone de odihnă, parcări, unităţi de cazare, zone cu Wi-Fi şi altele. Puteţi chiar căuta şi filtra opririle pentru camioane în funcţie de facilităţile preferate, cum ar fi duşuri, staţii de alimentare cu combustibil, Wi-Fi şi spălătorii de camioane.

Compatibil Bluetooth®

Sincronizaţi un dispozitiv cu Bluetooth, cum ar fi smartphone-ul, cu dēzl 780 LMT-D pentru apeluri hands-free4 folosind microfonul integrat şi difuzoarele extrem de puternice, care vă permit să auziţi chiar şi pe fondul unui zgomot rutier ridicat. Lăsaţi telefonul în buzunar sau consolă fără a pierde posibilitatea de efectuare şi primire a apelurilor. Când este asociat cu telefonul, mesajele text şi alertele din alte aplicaţii se afişează direct pe ecranul dispozitivului dēzl.

The Benefits of Bluetooth

Folosiţi dispozitivul prin comenzi vocale

Echipat cu navigare activată vocal. Vorbiţi cu dēzl şi dispozitivul vă va răspunde, fără a fi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

Command with Your Voice

Asociaţi cu smartphone-ul pentru informaţii din trafic în timp real, camere de supraveghere live şi altele

Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzl 780 LMT-D cu iPhone®-ul sau smartphone-ul Android. Când sunt asociate, dēzl poate accesa informaţii în timp real, precum informaţii despre trafic şi privind starea vremii.

Free Live Services

Funcţia Wi-Fi® încorporată vă ţine la curent

Este uşor să menţineţi hărţile şi software-ul actualizate, deoarece dēzl 780 LMT-D dispune de Wi-Fi încorporat. Când este disponibilă o actualizare nouă şi sunteţi conectat la o reţea Wi-Fi, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este indiciul pentru a conecta dispozitivul la orice priză şi a-l lăsa să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi veţi fi gata să porniţi la drum din nou.

Built-in Wi-Fi Keeps You up to Date

Dispecerat şi Monitorizare

dēzl 780 LMT-D dispune de o soluţie de monitorizare simplă pentru camioane, preîncărcată. Monitorizaţi uşor şoferii şi trimiteţi comunicări, precum mesaje text ce conţin o adresă de livrare. Şoferul poate să selecteze adresa din mesajul text şi poate primi îndrumări uşoare până la destinaţie. Pentru a configura funcţia, selectaţi pictograma Dispecerat şi Monitorizare din meniul navigatorului dēzl.

Jurnalul istoricului de service

dēzl 780 LMT-D include un Jurnal al istoricului de service, care permite înregistrarea datelor şi a tipurilor de lucrări de service efectuate. Puteţi monitoriza comod kilometrajul pneurilor, presiunea în pneuri, schimburile de ulei, schimburile de pneuri şi altele.

Find a Service Facility

Funcţionează cu camera de mers înapoi

Vedeţi ce se află în spatele camionului în timp ce vă deplasaţi în marşarier adăugând o cameră de mers înapoi Garmin (comercializată separat). dēzl 780 LMT-D este compatibil cu anumite camere wireless pentru mers înapoi Garmin.  După asociere, dēzl va afişa pe ecranul de navigare imaginile video transmise de cameră.

Add a Backup Camera

Navigaţi cu uşurinţă

dēzl 780 LMT-D include funcţia de Ghidare pe bandă activă (GBA). GBA utilizează anunţuri vocale şi săgeţi viu colorate pentru a indica banda corectă pentru traseul dvs. Vizualizarea photoReal a intersecţiilor prezintă ieşirile de pe autostradă aşa cum apar acestea în realitate: în culori complete şi foarte detaliat. Vizualizarea Bird’s Eye a intersecţiilor oferă o vedere detaliată, de sus, a acestora. În plus, indicaţiile vocale Garmin Real Directions vă ghidează aşa cum ar face-o un prieten, utilizând repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare în locul indicatoarelor cu nume de străzi, greu de văzut sau chiar inexistente.

Include actualizări pe viaţă ale hărţilor

dēzl 780 LMT-D are preîncărcate hărţi detaliate ale Europei. Cu actualizările gratuite pe viaţă1 ale hărţilor, rutele dvs. vor reflecta cu siguranţă cele mai noi hărţi, puncte de interes şi informaţii de navigaţie disponibile. Hărţile noi sunt disponibile gratuit pentru descărcare pe durata de viaţă a dispozitivului GPS.

Preîncărcat cu puncte de interes apreciate

Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, vă puteţi baza pe punctele de interes TripAdvisor® preîncărcate. Vedeţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii din lume, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată găsi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care poate adăuga călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

Baza noastră de date cu puncte de interes include acum informaţii suplimentare de căutare, obţinute de la Foursquare®. Foursquare adaugă milioane de noi restaurante, magazine, servicii şi alte locaţii căutate din zona dvs.

CONTINUT CUTIE: 

dēzl™ 780 010-01855-00
Suport de montare auto cu ventuză şi suport cu şuruburi
Cablul de alimentare pentru vehicul
Cablu USB
Manual de iniţiere rapidă

Specificatii

Informații Suplimentare GPS Auto pentru camioane Garmin dezl 780 LMT

Dimensiuni
Dimensiuni aparat (latime x inaltime x adancime) 19.9 x 12.2 x 2.4 cm
Dimensiuni afisaj (latime x inaltime) Diagonală de 7" (17,7 cm)
Rezolutie afisaj 1024 x 600 pixeli
Greutate 437 g
Baterie acumulator lithium-ion, 820 mAh
Durata baterie pana la 2 ore
Receptor GPS de mare acuratete da
Harti si memorie
Harta de baza da
Preincarcat cu harta rutiera da, harta pentru camioane
Update nelimitat al hartii da
Posibilitate de adaugare harti da
Memorie interna 16 GB
Accepta card de date microSD™ (nu este inclus)
Particularitati
Instructiuni vocale (ex. "Faceti dreapta in 500 metri.") da (difuzor intern)
Rosteste numele strazilor (ex. "Faceti dreapta pe strada Elm in 500 metri.") da
Navigatie cu comanda vocala (operati aparatul prin rostirea de comenzi) da
Ghidare pe banda (va indruma din timp pe banda potrivita) da
myTrends™ (calculeaza rute pe baza traseelor obisnuite ale utilizatorului) da
Reconfigurare automata a traseului da
Compatibil cu trafic FM da, cu actualizare nelimitata gratuit
Alte specificatii
Observatii LMT-"Free Lifetime Map&Traffic Updates" nu poate fi transferat la o altă persoană sau un alt produs Garmin.
Garantie 24 luni
Filtre
Producator Garmin
Reviews

S-ar putea să fiți interesat și de următoarele produse: