GPS Auto pentru camioane Garmin DezlCam 785 LMT-D

Mai Multe Vizualizări

GPS Auto pentru camioane Garmin DezlCam 785 LMT-D
2.499,00 RON

Disponibilitate: LA COMANDA

Contactati-ne pentru a afla termenul de livrare.

Navigator premium pentru camioane cu GPS cu cameră de bord integrată
- Navigator multifuncţional pentru camioane de 7” cu suport magnetic alimentat plus cameră de bord integrată pentru a înregistra traseul şi pentru a activa funcţia de informare a şoferului precum avertizările privind coliziunea frontală şi ieşirea de pe bandă.
- Stabilirea de rute personalizate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea camionului plus alerte pentru înălţimi de poduri, curbe strânse, pante abrupte şi multe altele.
- Include informaţii gratuite în timp real, despre trafic prin Trafic digital sau Smartphone Link şi Servicii în timp real prin aplicaţia gratuită Smartphone Link.
- Planificarea uşoară a pauzelor cu notificări regulate plus un director de Servicii pentru camioane şi remorci, care pot fi căutate după marcă sau facilităţi (de ex., „DKV” sau „duşuri”).
- Controlaţi dēzlCam™ 785 folosind vocea şi beneficiaţi de apeluri hands-free prin Bluetooth®, notificări inteligente şi Wi-Fi® integrat pentru actualizări uşoare ale hărţilor şi ale software-ului fără a avea nevoie de un computer. DezlCam functioneaza cu sistemul de operare Android, customizat special pentru Garmin. 
-Funcţia Dispecerat şi Monitorizare permite dispecerilor să trimită cu uşurinţă mesaje text şi adrese şoferilor şi chiar să le monitorizeze rutele de la început până la destinaţie.
-Preîncărcat cu hărţi pe viaţă faceţi clic aici pentru a vedea acoperirea.


Descriere

Detalii

Stabilire de rute personalizate pentru camioane

dēzlCam 785 conţine hărţi detaliate ale Europei, care includ restricţii pentru camioane – precum înălţimea podurilor, curbele periculoase, limitele de greutate şi multe altele – şi informaţii conexe pentru cele mai importante drumuri şi şosele. Este suficient să introduceţi informaţiile de profil ale vehiculului (personalizabile în funcţie de înălţime, greutate, lungime, lăţime şi materiale periculoase) şi veţi găsi rutele preferate de şoferii de camion şi adecvate pentru dimensiunile, încărcătura şi greutatea vehiculului. Pentru confort sporit, Profilul simplu de camion vă permite să schimbaţi uşor dimensiunile remorcilor prin simpla apăsare a unui buton.

Stabilire de rute personalizate pentru camioane     Stabilire de rute personalizate pentru camioane    Stabilire de rute personalizate pentru camioane

Cameră de bord integrată

Imediat ce începeţi să conduceţi, dēzlCam 785 LMT-D înregistrează automat videoclipuri continue la calitate HD. În cazul unei coliziuni, funcţia de detectare a incidentelor (senzorul G) salvează automat filmul impactului. Ca alternativă, puteţi salva manual filmul prin apăsarea unui buton. Unitatea poate fi, de asemenea, demontată cu uşurinţă de pe suportul magnetic, ceea ce vă permite să realizaţi fotografii în prim plan ale oricăror avarii provocate de o coliziune, cu funcţia Instantaneu. Datele GPS suprapuse opţional pe imagine indică locaţia, viteza, data şi ora, ceea ce permite înregistrarea precisă a momentului şi locaţiei oricărui incident.

Cameră de bord integrată        Cameră de bord integrată

Servicii gratuite în timp real

Ce se întâmplă pe drumul din faţă? Smartphone Link este o aplicaţie mobilă gratuită care vă conectează dispozitivul dēzlCam 785 cu smartphone-ul iPhone® sau Android. Atunci când este asociată, camera dēzl poate accesa informaţii în timp real3 precum informaţii din trafic, camere de supraveghere, informaţii meteo şi multe altele.

Servicii gratuite în timp real

Funcţia Wi-Fi integrată vă ţine la curent

Actualizarea hărţilor şi a software-ului este simplă, deoarece dēzlCam 785 beneficiază de Wi-Fi integrat. Când este disponibilă o actualizare nouă şi sunteţi conectat la o reţea Wi-Fi, veţi primi automat o notificare pe ecran. Apoi, pur şi simplu utilizaţi butonul Wi-Fi de pe ecran pentru a vă actualiza datele fără să fie nevoie să conectaţi dispozitivul dēzlCam la un computer. În cel mai scurt timp veţi fi pregătit să porniţi iar la drum.

Beneficiile Bluetooth-ului

Sincronizaţi un smartphone sau o tabletă activat(ă) pentru Bluetooth cu dēzlCam 785 pentru apelare wireless prin microfonul sau difuzorul integrat al acestuia. Puneţi telefonul în buzunar sau pe planşa de bord şi beneficiaţi de apelurile hands-free fără a fi distraşi de la drum. Puteţi, de asemenea, primi notificări inteligente personalizabile4 pentru apeluri, mesaje text, alerte din aplicaţii şi multe altele, care vor apărea chiar pe afişajul dvs. de navigaţie.

Beneficiile Bluetooth-ului

Planificare uşoară a pauzelor

Pentru a vă simplifica călătoria pe drum, navigatorul pentru camioane dēzlCam 785 oferă o planificare uşoară a pauzelor cu notificări regulate care vă ajută să profitaţi la maximum de fiecare oprire. Localizaţi punctele de interes care îi interesează pe şoferii profesionişti — precum alimente, combustibil, zone de odihnă, duşuri, ATM-uri, Wi-Fi şi multe altele. Puteţi chiar căuta şi filtra opririle pentru camioane în funcţie de facilităţile preferate, cum ar fi duşuri, staţii de alimentare cu combustibil, Wi-Fi şi spălătorii de camioane.

Planificare uşoară a pauzelor

Jurnalul istoricului de service

dēzlCam 785 include, de asemenea, un Jurnal al istoricului de service, care vă permite să înregistraţi datele şi tipul de lucrări de service efectuate. Puteţi monitoriza comod kilometrajul pneurilor, presiunea în pneuri, schimburile de ulei, schimburile de pneuri şi altele.

Jurnalul istoricului de service

Dispecerat şi monitorizare

dēzlCam™ 785 este livrat preîncărcat cu o soluţie de monitorizare simplă a camionului3 care le permite operatorilor de flote să monitorizeze cu uşurinţă şoferii de camion şi să trimită comunicări, cum ar fi un mesaj text care conţine o adresă de livrare. Şoferul poate să selecteze adresa din mesajul text şi poate primi îndrumări uşoare până la destinaţie.

Dispecerat şi monitorizare
Dispecerat şi monitorizare

Adăugarea unei camere de mers înapoi

Vedeţi ce se află în spatele camionului în timp ce vă deplasaţi în marşarier adăugând o cameră de mers înapoi Garmin (comercializată separat). Navigatorul pentru camioane dēzlCam 785 este compatibil cu camera wireless de mers înapoi Garmin BC 35. Atunci când este asociat, dispozitivul dēzlCam va afişa imaginile video transmise de cameră chiar pe afişajul de navigare.

CONTINUT CUTIE

dēzlCam™ 785 p/n: 010-01856-10
City Navigator® NT preîncărcat pentru Europa
Hărţi1 şi informaţii digitale despre trafic2 pe viaţă (indicate de acronimul „LMT-D” după numărul modelului de pe cutie)
Suport cu ventuză vehicul cu suport magnetic alimentat
Card microSD™ pentru înregistrare video
Cablu USB
Manual de iniţiere rapidă

Suplimentar

 • Prognoze gratuite pentru trafic şi meteo în timp real atunci când utilizaţi aplicaţia Smartphone Link pe smartphone-ul dvs.
 • Avertisment de coliziune frontală
 • Avertisment de părăsire a benzii de circulaţie
 • Detecţie incidente
 • Stabilire de rute personalizate pentru camioane
 • Planificare uşoară a pauzelor
 • Wi-Fi încorporat pentru actualizări uşoare
 • Funcţie Înainte pe rută cu semne de circulaţie şi puncte de interes pentru şoferii de camion pe rută
 • Dispecerat şi Monitorizare

Cameră de bord integrată

 • Avertizări pentru coliziune frontală: da
 • Avertizări la părăsirea benzii: da
 • Înregistrează automat imaginile video de pe traseu: da
 • Alertă de pornire: da
 • Compatibil cu aplicaţia mobilă VIRB®: da
Specificatii

Informații Suplimentare GPS Auto pentru camioane Garmin DezlCam 785 LMT-D

Dimensiuni
Dimensiuni aparat (latime x inaltime x adancime) 19,9 x 12,2 x 2,4 cm
Dimensiuni afisaj (latime x inaltime) 15,2 x 8,9 cm; diagonală de 17,7 cm
Rezolutie afisaj 1024 x 600 pixeli
Tip afisaj IPS cu vedere super-panoramică de 6,95", TFT color, cu panou tactil capacitiv pe celule
Greutate 437 g
Baterie acumulator lithium-ion
Durata baterie pana la 1 ora
Receptor GPS de mare acuratete da
Harti si memorie
Harta de baza da
Preincarcat cu harta rutiera da, harta pentru camioane
Update nelimitat al hartii da
Posibilitate de adaugare harti da
Memorie interna 16 GB
Accepta card de date Card microSD™: microSD înlocuibil inclus; necesită clasa 10, card de date de minimum 4 GB; card de date de maximum 64 GB
Particularitati
Instructiuni vocale (ex. "Faceti dreapta in 500 metri.") da (difuzor intern)
Rosteste numele strazilor (ex. "Faceti dreapta pe strada Elm in 500 metri.") da
Navigatie cu comanda vocala (operati aparatul prin rostirea de comenzi) da
Ghidare pe banda (va indruma din timp pe banda potrivita) da
trafficTrends™ (calculeaza rute pe baza aglomerarii de trafic prezise) nu
myTrends™ (calculeaza rute pe baza traseelor obisnuite ale utilizatorului) da
Sortare automata a mai multor destinatii (ofera ruta cea mai scurta) da
Reconfigurare automata a traseului da
Alegerea tipului de ruta (mai rapida, mai scurta, off-road) da
Rute ocolitoare (evitati autostrazile, taxele suplimentare etc.) da
Tehnologie Bluetooth da
Compatibil cu trafic FM da, cu actualizare nelimitata gratuit
Afisare limite de viteza da
Unde ma aflu? (afiseaza cele mai apropiate spitale, sectii de politie, benzinarii, adrese si intersectii) da
G. Locate(marcheaza pozitia cand este scos din suport) da
Touchscreen (ecran cu comanda prin atingere) da, multitouch
Compatibil camioane da
Alte specificatii
Continut cutie

dēzlCam™ 785 p/n: 010-01856-10
City Navigator® NT preîncărcat pentru Europa
Hărţi1 şi informaţii digitale despre trafic2 pe viaţă (indicate de acronimul „LMT-D” după numărul modelului de pe cutie)
Suport

Observatii Include -Servicii de ieşire (cum ar fi zonele de odihnă, hrană, cazare) ; intrare pentru camera de mers inapoi; LMT-"Free Lifetime Map&Traffic Updates" nu poate fi transferat la o altă persoană sau la un alt produs Garmin.
Garantie 24 luni ( 12 luni persoane juridice )
Filtre
Producator Garmin
Reviews

S-ar putea să fiți interesat și de următoarele produse: