GPS GARMIN DRIVELUXE 51 LMT

Mai Multe Vizualizări

GPS GARMIN DRIVELUXE 51 LMT
1.499,00 RON

Disponibilitate: LA COMANDA

Contactati-ne pentru a afla termenul de livrare.

Navigator GPS Premium cu funcţii inteligente  • Navigator GPS Premium cu afișaj tactil şi o capacitate de 5,0 inci cu un design elegant metalic şi suport magnetic sigur pentru depozitare în siguranţă

  • Preîncărcat cu hărţi pe viaţă faceţi clic aici pentru a vedea acoperirea

  • Oferă servicii în timp real, precum trafic în timp real şi parcare în timp real

  • apeluri prin Bluetooth® , notificări inteligente şi navigaţie activată vocal

  • Wi-Fi încorporat® pentru actualizarea uşoară a hărţilor şi a software-ului

  • Include actualizări pe viaţă ale camerelor de siguranţă

Descriere

Detalii

Garmin DriveLuxe

Designul elegant se întâlneşte cu confortul şi cu funcţiile inteligente la volan cu Garmin DriveLuxe. Acest navigator premium GPS include o gamă largă de funcţii inteligente precum apeluri handsfree prin Bluetoothg şi servicii în timp real — totul integrat într-un corp subţire de metal cu suport magnetic util. Vedeţi toate indicaţiile clar la o singură privire pe afișajul tactil luminos de înaltă rezoluţie şi folosiţi zoom-ul prin atingere pentru o vizualizare mai apropiată. Viitorul este pe dispozitivul dvs. Garmin. Priviţi înainte şi conduceţi.

Servicii în timp real pentru călătoria dvs.

Ocoliţi ambuteiajele alegând rute alternative care vă economisesc timpul sau evitându-le complet. Apoi, graţie informaţiilor în timp real, pierdeţi mai puţin timp căutând un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicaţii relevante de restabilire a rutei şi prognoze meteo la zi, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link, care conectează Garmin DriveLuxe la smartphone-ul compatibil. Când vă apropiaţi de destinaţie, este uşor să găsiţi un loc de parcare, deoarece puteţi vedea tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea pentru locurile de parcare publice de pe stradă. Aplicaţia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack², care oferă şoferilor posibilitatea să îşi partajeze locaţia aşa încât prietenii să le poată urmări poziţia, indiferent dacă fac comisioane în oraş sau au plecat într-o călătorie mai lungă.

driveluxe 51

Folosirea inteligenţei pentru conectivitate

Atunci când sincronizaţi smartphone-ul cu Bluetooth activat şi Garmin DriveLuxe, beneficiaţi de funcţii excelente care vă permit să rămâneţi conectat fără a vă lua mâinile de pe volan. Efectuaţi apeluri telefonice hands-free şi primiţi notificări inteligente personalizabile pe afişajul navigatorului. Acest lucru înseamnă că puteţi vedea apelurile de intrare, mesaje text şi înştiinţări privind evenimentele din calendar fără a fi necesar să vă întindeţi după telefon.

driveluxe 51

driveluxe 51

Navigarea activată vocal

Aveţi nevoie de indicaţii? E de ajuns să spuneţi un cuvânt. Garmin DriveLuxe are o funcţie de navigare cu activare vocală care vă răspunde la comenzi şi apoi navighează acolo unde aveţi nevoie să mergeţi.

Funcţia Wi-Fi vă menţine la curent

Vă facilităm menţinerea hărţilor şi a software-ului dvs. actualizate acum, când navigatorul Garmin DriveLuxe are Wi-Fi integrat. Când este disponibilă o nouă actualizare şi sunteţi conectat la reţeaua dvs. wireless de acasă, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este indiciul pentru a vă introduce dispozitivul în orice priză şi a-l lăsa să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi veţi fi gata să porniţi la drum din nou.

driveluxe 51

Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile

Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Garmin DriveLuxe oferă alerte pentru şofer pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.

driveluxe 51

driveluxe 51

Navigaţi mai mult cu ceasul dvs. inteligent Garmin

Atunci când asociaţi acest navigator cu ceasul dvs. inteligent Garmin compatibil (vândut separat), puteţi primi informaţii de navigare chiar de pe încheietura mâinii, chiar şi după ce aţi parcat maşina şi mergeţi către destinaţie. De asemenea, primiţi alerte utile pentru şofer de pe ceasul dvs. Nu vă faceţi griji că vă veţi pierde maşina într-o parcare aglomerată; ceasul dvs. inteligent vă ghidează de la vehiculul parcat la destinaţie şi înapoi la vehicul.

driveluxe 51

Notificare în caz de incident

Oferiţi-vă dvs. şi celor dragi puţină linişte la gândul că în cazul apariţiei unei coliziuni, aceştia vor fi notificaţi prompt. Desemnaţi contactul ales, şi acesta va primi automat un mesaj text cu excepţia cazului în care anulaţi mesajul înainte de a fi trimis. Notificarea text include un link cu o hartă către locul în care a avut loc incidentul.

Călătoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor®

Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. Acesta este motivul pentru care vă oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin DriveLuxe. Vedeţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii cu maşina, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată să găsiţi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

driveluxe 51

driveluxe 51

Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions™

Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre de condus uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare, pe lângă pronunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi doar indicaţiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga la benzinărie” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Nu a fost niciodată mai uşor să urmaţi indicaţiile.

driveluxe 51

Funcţionează cu camera de marşarier Garmin

Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin DriveLuxe poate fi asociat cu o cameră wireless de marşarier BC 30(comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole chiar pe afişajul dispozitivului Garmin DriveLuxe atunci când vă deplasaţi în marşarier.

Hărţi de înaltă calitate

Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între găsirea destinaţiei şi situaţia în care vă rătăciţi. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea —, reducând frustrările din timpul condusului prin evitarea întârzierilor şi reducerea timpului petrecut în maşină

Specificatii

Informații Suplimentare GPS GARMIN DRIVELUXE 51 LMT

Dimensiuni
Dimensiuni aparat (latime x inaltime x adancime) 14.1 x 8.02 x 1.58 cm
Dimensiuni afisaj (latime x inaltime) Diagonală de 11,1 x 6,6 cm; 5,1 inci (12,9 cm).
Rezolutie afisaj 800 x 480 pixeli
Tip afisaj TFT color WVGA cu iluminare alba
Greutate 231 g
Baterie acumulator lithium-ion
Durata baterie pana la 1 ora
Rezistent la apa nu
Receptor GPS de mare acuratete da
Harti si memorie
Harta de baza da
Preincarcat cu harta rutiera da
Update nelimitat al hartii da
Posibilitate de adaugare harti da
Memorie interna da (SSD)
Accepta card de date microSD™ (nu este inclus)
Destinatii/locatii/favorite 1000
Rute -
Particularitati
Instructiuni vocale (ex. "Faceti dreapta in 500 metri.") da (difuzor intern)
Rosteste numele strazilor (ex. "Faceti dreapta pe strada Elm in 500 metri.") da
Navigatie cu comanda vocala (operati aparatul prin rostirea de comenzi) da
Ghidare pe banda (va indruma din timp pe banda potrivita) da
trafficTrends™ (calculeaza rute pe baza aglomerarii de trafic prezise) da
Tehnologie Bluetooth da
Serviciu nuLink! (primiti informatii precise de calatorie in timp real) da
Afisare limite de viteza da
Alte specificatii
Informatii suplimentare Acest aparat este compatibil cu versiunile Windows® XP sau mai recente si Mac® OS X 10.4 sau mai recente.
Continut cutie

GPS GARMIN DRIVELUXE 51 LMTp/n; 020- 00161-99
Incarcator auto
Suport auto
Cablu USB
Manual de utilizare
 

Observatii LM-"Free Lifetime Map Updates" nu poate fi transferat la o altă persoană sau un alt produs Garmin.
Garantie 24 luni ( 12 luni persoane juridice )
Filtre
Producator Garmin
Reviews

S-ar putea să fiți interesat și de următoarele produse: