GPS GARMIN DRIVESMART 51 LMT

Mai Multe Vizualizări

GPS GARMIN DRIVESMART 51 LMT

Preț Normal: 1.029,00 RON

Special Price 898,00 RON

Disponibilitate: În Stoc

Livrare oriunde in tara: joi, dupa ora 11:00

Navigaţie avansată cu funcţii inteligente  • Navigator GPS uşor de utilizat cu funcţii conectate şi afişaj tactil luminos cu o capacitate de 5.0 inci

  • Preîncărcat cu hărţi pe viaţă faceţi clic aici pentru a vedea acoperirea

  • Oferă servicii în timp real, precum trafic în timp real şi parcare în timp real

  • Apeluri prin Bluetooth®, notificări inteligente şi navigaţie activată vocal

  • Wi-Fi® încorporat pentru actualizarea uşoară a hărţilor şi a software-ului.

Descriere

Detalii

Garmin DriveSmart

Rămâneţi conectat(ă) la volan cu Garmin DriveSmart, navigatorul cu o colecţie de funcţii inteligente în completarea alertelor utile pentru şoferi şi a indicaţiilor uşor de urmat . De la apelurile handsfree şi informaţii din trafic în timp real la Wi-Fi încorporat şi mai multe — viitorul este pe dispozitivul dvs. Garmin. Priviţi înainte şi conduceţi.

Servicii în timp real pentru călătoria dvs.

Ocoliţi ambuteiajele alegând rute alternative care vă economisesc timpul sau evitându-le complet. Apoi, graţie informaţiilor în timp real, petreceţi mai puţin timp căutând un loc de parcare. Pentru alerte de trafic, indicaţii relevante de restabilire a rutei şi prognoze meteo la zi, descărcaţi aplicaţia Smartphone Link, care conectează Garmin DriveSmart la smartphone-ul compatibil. Când vă apropiaţi de destinaţie, este uşor să găsiţi un loc de parcare, deoarece puteţi vedea tendinţele privind preţurile şi disponibilitatea pentru parcările publice de pe stradă. Aplicaţia Smartphone Link permite, de asemenea, utilizarea LiveTrack2, care oferă şoferilor posibilitatea să îşi partajează locaţia astfel încât prietenii să le poată urmări poziţia, indiferent dacă fac comisioane în oraş sau au plecat într-o călătorie mai lungă.

drivesmart 51

Folosirea inteligenţei pentru conectivitate

Atunci când sincronizaţi smartphone-ul cu Bluetooth activat şi Garmin DriveSmart, beneficiaţi de funcţii excelente care vă permit să rămâneţi conectat fără a lua mâinile de pe volan. Efectuaţi apeluri telefonice hands-free şi primiţi notificări inteligente personalizabile pe afişajul navigatorului. Acest lucru înseamnă că puteţi vedea apelurile de intrare, mesajele text şi notificările privind evenimentele din calendar fără a fi necesar să vă întindeţi după telefon.

drivesmart 51

Navigare activată vocal

Aveţi nevoie de indicaţii? E de ajuns să spuneţi un cuvânt. Garmin DriveSmart are o funcţie de navigare activată vocal care vă răspunde la comenzi şi apoi navighează acolo unde aveţi nevoie să mergeţi. (Model disponibil doar pentru Europa)

Funcţia Wi-Fi vă menţine la curent

Vă facilităm menţinerea hărţilor şi a software-ului dvs. actualizate acum, când navigatorul Garmin DriveSmart are Wi-Fi integrat. Când este disponibilă o nouă actualizare şi sunteţi conectat la reţeaua dvs. wireless de acasă, veţi primi automat o notificare pe ecran. Acesta este indiciul pentru a vă introduce dispozitivul în orice priză şi a-l lăsa să se actualizeze prin Wi-Fi în timp ce se încarcă. Apoi veţi fi gata să porniţi la drum din nou.

drivesmart 51

Alerte pentru şofer: familiarizaţi-vă cu împrejurimile

Pentru a încuraja un condus mai sigur şi o mai bună conştientizare a situaţiei curente, Garmin DriveSmart oferă alerte pentru şofer pentru curbele strânse, schimbările de viteză, trecerile la nivel cu calea ferată şi drumurile pentru animale. În plus, navigatorul vă va avertiza atunci când conduceţi în sensul greşit pe o stradă cu sens unic şi vă va oferi alerte privind şcolile şi zonele cu şcoli din apropiere. Primiţi notificări privind semafoarele şi camerele de monitorizare a vitezei din apropiere6şi beneficiaţi chiar de avertismente de oboseală7 care vă sugerează posibile zone de odihnă după mai multe ore de condus.

drivesmart 51

drivesmart 51

Navigaţi mai mult cu ceasul dvs. inteligent Garmin

Atunci când asociaţi acest navigator cu ceasul dvs. inteligent Garmin compatibil (vândut separat), puteţi primi informaţii de navigare chiar de pe încheietura mâinii, chiar şi după ce aţi parcat maşina şi mergeţi către destinaţie. De asemenea, primiţi alerte utile pentru şofer de pe ceasul dvs. Nu vă faceţi griji că vă veţi pierde maşina într-o parcare aglomerată; ceasul dvs. inteligent vă ghidează de la vehiculul parcat la destinaţie şi înapoi la vehicul.

Călătoriile tocmai au devenit mai bune cu TripAdvisor®

Când nu sunteţi familiarizat cu o zonă, este plăcut să fiţi îndrumat în direcţia corectă. Acesta este motivul pentru care vă oferim TripAdvisor pe navigatorul Garmin DriveSmart. Vedeţi evaluări pentru puncte de interes pentru călătorii, precum hoteluri, restaurante şi puncte de atracţie, pe măsură ce vă deplasaţi sau în apropierea destinaţiei. Oferindu-vă acces la cel mai mare site de călătorii cu maşina, vă ajutăm să găsiţi opriri intermediare prin care întreaga călătorie să devină parte integrantă din destinaţie. Puteţi totodată să găsiţi noi puncte de atracţie folosind instrumentul integrat Planificator de călătorii, care adaugă călătoriilor o notă distractivă, sugerând opriri interesante pe drum.

drivesmart 51

drivesmart 51

Îndrumări prietenoase de la Garmin Real Directions

Redefiniţi indicaţiile vocale pas cu pas cu Garmin Real Directions. Indicaţiile noastre de condus uşor de înţeles folosesc repere uşor de recunoscut, clădiri şi semafoare, pe lângă anunţarea vocală a numelor de străzi, îndrumându-vă la fel de bine ca un prieten aflat pe scaunul pasagerului. Nu mai este nevoie să faceţi eforturi să vedeţi indicatoarele rutiere aflate la distanţă. Ascultaţi doar indicaţiile oferite de Garmin Real Directions, cum ar fi „Viraţi la stânga la benzinărie” sau „Viraţi la dreapta după clădirea roşie”. Nu a fost niciodată mai uşor să urmaţi indicaţii.

drivesmart 51

Funcţionează cu camera de marşarier Garmin

Pentru o soluţie completă de navigaţie, Garmin DriveSmart poate fi asociat cu BC™ 30 Wireless Backup Camera (comercializată separat; se recomandă instalarea de către profesionişti). După conectare, puteţi vedea cu uşurinţă vehiculele, pietonii şi alte obstacole chiar pe afişajul dispozitivului Garmin DriveSmart atunci când vă deplasaţi în marşarier.

Hărţi de înaltă calitate

Calitatea datelor cartografice poate face diferenţa între găsirea destinaţiei şi situaţia în care vă rătăciţi. Datele de înaltă calitate ale hărţilor HERE permit dispozitivului Garmin să vă furnizeze informaţiile de care aveţi nevoie, atunci când aveţi cel mai mult nevoie de acestea, reducând frustrările condusului prin evitarea întârzierilor şi reducerea timpului petrecut în maşină.

Specificatii

Informații Suplimentare GPS GARMIN DRIVESMART 51 LMT

Dimensiuni
Dimensiuni aparat (latime x inaltime x adancime) 14.0 x 8.4 x 1.8 cm
Dimensiuni afisaj (latime x inaltime) 11.1 x 6.3 cm; 5.0" diag (12.7 cm)
Rezolutie afisaj 480 x 272 pixeli
Tip afisaj TFT color WVGA cu iluminare alba
Greutate 173.7 g
Baterie acumulator lithium-ion
Durata baterie pana la 1 ora
Rezistent la apa nu
Receptor GPS de mare acuratete da
Harti si memorie
Harta de baza da
Preincarcat cu harta rutiera da
Update nelimitat al hartii da
Posibilitate de adaugare harti da
Memorie interna da (SSD)
Accepta card de date microSD™ (nu este inclus)
Destinatii/locatii/favorite 1000
Rute -
Particularitati
Instructiuni vocale (ex. "Faceti dreapta in 500 metri.") da (difuzor intern)
Rosteste numele strazilor (ex. "Faceti dreapta pe strada Elm in 500 metri.") da
Navigatie cu comanda vocala (operati aparatul prin rostirea de comenzi) da
Ghidare pe banda (va indruma din timp pe banda potrivita) da
trafficTrends™ (calculeaza rute pe baza aglomerarii de trafic prezise) da
myTrends™ (calculeaza rute pe baza traseelor obisnuite ale utilizatorului) da
Afisare cladiri 3D da
Sortare automata a mai multor destinatii (ofera ruta cea mai scurta) da
Reconfigurare automata a traseului da
Alegerea tipului de ruta (mai rapida, mai scurta, off-road) da
Rute ocolitoare (evitati autostrazile, taxele suplimentare etc.) da
Tehnologie Bluetooth da
Serviciu nuLink! (primiti informatii precise de calatorie in timp real) da
Afisare limite de viteza da
Unde ma aflu? (afiseaza cele mai apropiate spitale, sectii de politie, benzinarii, adrese si intersectii) da
G. Locate(marcheaza pozitia cand este scos din suport) nu
ecoRoute (calculeaza o ruta cu consum redus de combustibil) nu
Tastatura Qwerty sau ABC da
Puncte de interes (posibilitatea de a adauga POI-uri proprii) da
Compatibil vehicule Garage (descarcati imagini cu diferite tipuri de masini) da
Compatibil voci Garage (descarcati voci personalizate) da
Alte specificatii
Informatii suplimentare Acest aparat este compatibil cu versiunile Windows® XP sau mai recente si Mac® OS X 10.4 sau mai recente.
Continut cutie

Garmin DriveSmart 51LMT p/n; 010-01680-17
Incarcator auto
Suport auto
Cablu USB
Manual de utilizare
 

Observatii LM-"Free Lifetime Map Updates" nu poate fi transferat la o altă persoană sau un alt produs Garmin.
Garantie 24 luni ( 12 luni persoane juridice )
Filtre
Producator Garmin
Reviews

S-ar putea să fiți interesat și de următoarele produse: