Conectaţi-vă cu Garmin Drive app pentru o experienţă de condus îmbunătăţită

  • Se asociază wireless cu dispozitivul Garmin pentru a partaja fără probleme conţinut cu dispozitivul dvs.
  • Atunci când este asociat cu un dispozitiv Garmin, accesaţi servicii în timp real cum ar fi trafic în timp real, informaţii meteo de bază, camere de siguranţă în timp real şi parcare.
  • Trimiteţi o adresă de pe telefonul dvs. pe un dispozitiv Garmin, apoi îndreptaţi-vă cu uşurinţă către locaţia dorită.
  • Dispozitivul sasociat afişează notificări inteligente de pe telefonul dvs., inclusiv mesaje text, mementouri din calendar şi alerte din aplicaţii.

Aplicaţia Garmin Drive reprezintă soluţia noastră simplă pentru conectivitate pentru domeniul auto, care permite dispozitivului dvs. compatibil Garmin să se asocieze wireless cu un smartphone cu tehnologie Bluetooth®. Odată conectat, acesta poate accesa o gamă largă de servicii de informaţii ‘în timp real’ şi să aibă acces la numeroase funcţii suplimentare care să vă ajute să vă simplificaţi călătoria.

Trafic în timp real cu Garmin Drive app

Evitaţi întârzierile în trafic şi găsiţi rute ocolitoare care să vă economisească timpul pentru a vă ajuta să vă menţineţi ruta.

Parcare în timp real

Economisiţi timp şi scăpaţi de stresul legat de locurile de parcare. Vizualizaţi informaţii utile despre locurile de parcare, inclusiv preţuri şi tendinţe privind disponibilitatea locurilor de parcare publice de pe stradă, pe măsură ce vă apropiaţi de destinaţie.

Notificări inteligente

Primiţi notificări inteligente de pe telefonul dvs. chiar pe afişajul de navigare. Vizualizaţi mesaje text, mementouri din calendar şi alte alerte de la aplicaţiile dvs. favorite în timp ce telefonul rămâne depozitat în siguranţă când conduceţi

Aplicatia este compatibila cu sistemele de operare ANDROID cat si cu IOS.

Produsele noastre compatibile cu aceasta aplicatie sunt:

Garmin DriveSmart 55
Garmin DriveSmart 65
Garmin Dash Cam 56